JellyPages.com


Pengikut Laman Sis Nurul

Saturday, 20 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

Alhamdulillah, I am a Diploma Holder!!

Assalamualaikum sahabat2 semua dan salam ukhuwah.. Lamanya Nurul tak update entri ni.. Apa khabar agaknya sahabat2 semua? Harapnya semua sihat2 dan ceria2 selalu hendaknya.. Rindu lak rasanya nk mnulis dan berblog walking bersama dengan sahabat2 semua.. Sejak sambung study ke peringkat degree ni, Nurul takda masa nak update entri.. Maaf ye..

Ok, entri kali ni, Nurul nk kongsi kebahagiaan Nurul bersama sahabat2 semua.. Pada 23 Ogos 2014 yang lalu, Politeknik Mukah Sarawak (PMU) telah mengadakan Majlis Konvokesyen kali ke - 7.. Alhamdulillah Nurul merupakan salah seorang alumni PMU yang telah menamatkan pembelajaran Nurul pada Mei 2013 yang lalu.. Tempoh 3tahun proses pembelajaran tersebut akhirnya membuahkan hasil.. Nurul bkn saja berjaya dianugerahkan Diploma Kejuruteraan Awam, tetapi Nurul berjaya melanjutkan pembelajaran Nurul ke peringkat ijazah.. Alhamdulillah.. Skrg Nurul sudah pun melanjutkan pelajaran dalam Ijazah Sarjana Muda Sains (Kepujian) Senibina.. Dan Nurul sekarang sudah berada di semester ke 3 di UITM Seri Iskandar Perak..

Nurul bersyukur kepada Allah s.w.t atas kejayaan yang telah Nurul capai pada saat ini.. Alhamdulillah Ya Allah.. Tidak lupa juga, terima kasih kepada orang di sekeliling Nurul. Nurul tidak mungkin akan berjaya tanpa pertolongan dan semangat daripada orang2 yang tersayang iaitu keluarga Nurul, sahabat2 Nurul dan pensyarah2 Nurul yang banyak memberi semangat dan galakan untuk Nurul menjadi lebih berjaya.. Tanpa kalian semua, Nurul takkan mungkin berada di mana Nurul berada sekarang..

Dalam tempoh 3 tahun berada di PMU, Nurul telah mengharungi pelbagai cubaan dan dugaan.. Namun begitu, dengan adanya orang2 tersayang yang sentiasa ada untuk Nurul, telah memberi semangat kepada Nurul untuk terus maju ke hadapan.. Pelbagai suka dan duka yang Nurul telah lalui bersama dengan sahabat2 Nurul.. Ikatan ukhuwah yang telah terbina tidak mungkin akan terlerai.. Meskipun masing2 telah berjuang di perantauan, namun semuanya tetap di ingatan.. Nurul rindu sahabat2 Nurul.. Meskipun jarang berkomunikasi, namun semuanya dekat di hati..

Oklah.. Tu je entri Nurul untuk kali ni.. In shaa Allah, kita akan berjumpa lagi di entri yang seterusnya.. Salam ukhuwah dari Nurul, Assalamualaikum.. :)